===============
!
!!NEW UPDATES!!!
===============

NEW!!PICS & VIDS PULAU REDANG TRIP >>SEE MORE<<

VIDEO NYANYIAN REUNION SG CONGKAK >>WATCH<<

FUHAIRAH JOINED FRIENDS'UPDATES >>SEE HER<<

Wednesday, June 17, 2009

Futsal SEMERA



1st-court penuh ar...pkul 1 je available...ON OK!!!

2nd-tolog ajak kawan2 smera yg nak main or yg nk dtg utk gather2...open invitation..

3rd-tolong dtg awal..hehehe...aku dah BOOK...ok?...

sms aku or jemy or sape2 lah....jumpa disana!!:)

Wednesday, April 15, 2009

Am I Musically Colorful?

hoho...aku suka gambar aku nih...saje nk menunjuk kat korang...ni time pre-graduation nite aku...concept glamorously colorful..mende menarik yg terjadi adalah band aku wat last performance, 3 lagu iaitu revolusi, time is running out, time ni memang bdk2 sume dah jd giler nyanyi same2...lompat same2...bwat crowd kat pentas...havoc giler...then lagu penutup "kau ilhamku"..nk berpisah la katakan...huhu...then aku menang anugerah pelajar cemerlang la kononnye...then ramai nak bgambar ngan aku(yeke...wah prasannye aku nih)...hoho...

aku akan upload sedutan video persembahan time malam tuh...rock seh....



VIDEO COMING SOON!

Thursday, April 2, 2009

SEJARAH MUNGKIN BERULANG VERSI BDK2 AKU

hahaha...aku tergelak time buat video nih..
aku(Pai), anim, alin,pejal, arul marwan n jemy g karok ari tuh..
setelah alin stol limelight aku ngan mnyanykan lagu2 inul,
aku terpikir nak nyanyi lagu yg di"f*ck" ramai bdk2 nih..
SEJARAH MUNGKIN BERULANG VERSI TUTUP HIDUNG...

SERAM SIOT~~

tibe2 dah sampai 1/3 lagu..sume LAYAN plak nyanyi same2...
wakakakaka...best2...sila komen...

VIDEO NI ADE GAMBAR2 KENANGAN ZAMAN SEKOLAH...


Wednesday, March 11, 2009

PULAU REDANG TRIP

salam kawan2... post ini adalah bertujuan utk menunjuk2 pic2 yg hebat2 ketika kami g cuti kat pulau redang... trip ini adalah utk budak sekolah menengah aku..sek men keb raja ali... kami bercuti slama 3hari 2mlm...sabtu 9am btolak ke kuala Terengganu...isnin 9pm baru btolak balik kl.

sungguh gembira dpt main air biru jernih bangat...pasir putih melepak... menikmati pemandangan snorkling,ikan2 n batu2 karang semula jadi... cuaca yg sempurna... main bola tampar tepi tasik... malam tido kat tepi pantai sambil menatap langit luas terbentang (2kali aku nampak tahi bintang)... g masjid kristal.. museum.. pasar kropok lekor losong.. makanan2 seafood yg best2...

sy hanye membelanjakan x lebih dari RM200SANGAT BERBALOI

Enjoy these sample pics n vids:-
kat masjid inilah kami tiba dalam pukul 4ptg n jumpa zureena disini yg sudah menunggu ketibaan org KL. Sementara berehat2 seketika setibanya di KT, kami bergambar seketika...praktis posing utk hai2 seterusnye.. :)


Singgah di track Kuda2...geng kuda belang ingin berjumpa dgn kuda belang sebenar... nama kuda didlm gambar ini adalah maradonna n legend.

Bergambar di tepi pantai pertama kami singgah...xsabar2 nk jumpe redang sebenar...


Setiap org bergambar di jeti sebelom bergerak ke PULAU REDANG..tgh tunggu bot


Setibanye di redang..kami terus snorkling...jrnih kan air nye...rugi la sape2 yg xjoin...:P


Ketika bbq seafood...ikan je pon...marwan xmkn ikan rupenye...hehehe


Permandangan di Masjid Kristal...sgt hot...buka designnye...tp suhu nye...:)


Tido n epak2 sembang2 die tp pandai time tgh malam dgn harapan dpt tgk tahi bintang.

video my heart
http://www.youtube.com/watch?v=5MjsKAc9bpk


>>COMMENT THIS POST<<

Friday, March 6, 2009

Sehari Bersama Sony Alpha

hi kawan2... post ni sbenar nye nk show pic2 latihan aku utk setting camera sblom
ke pulau redang ni... terima kasih kepada En Megat Azizul Xsemera kerana
mewakilkan camera beliau utk ke pulau redang... so ini lah pic2 latihan
utk setting2 camera ni... ini telah menimbulkan keinginan utk
mengaut 1kamera cam ni tp apakan daya...aku masih study... :)

(click the picture to enlarge)



ni pulak pic2 aku di Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
di captured oleh seorg sahabat ku R bukan name penuh nye... :P

(click these pics to enlarge)


>>ANY COMMENT??<<

Saturday, February 21, 2009

MOBILE WATERPROOF CASING FOR UNDERWATER PURPOSE

hehe...sempena TRIP PULAU REDANG ni...korg musti terpikir...
cam ne nak capture pic o record video time dalam air...

camera x waterproof... nak beli camera waterproof mahal woo...

so... aku came out dgn satu solution ni....

Align Center BELILAH MOBILE UNDERWATER CASE




100% WATERPROOF
CLEAR CAPTURE IMAGE N VIDEO

(REFER SAMPLE PIC N VID KAT BAWAH NI)

AFFORDABLE PRICE
GOOD QUALITY

ALL MOBILE PHONE SIZE


how it works??
masuk hp...tutup zip kalis air...gulung 3 kali...the ade strap...bukan 1,tp 2...
sgt secure dr air... mende ni akan trapung dlm air.. angin kat dalam xleh kuar so mcm mane air nak masuk... aku dah try...sgt puas hati...

SAMPLE VIDEO N95 UNDERWATER VIEW
>>DOWNLOAD HERE<<

ORDER NOW
(CONTACT ME 017-6830207)

Friday, February 20, 2009

GET YOUR OWN SEMERA T-SHIRTS

hehe...nway...aku wat dsign ni just for fun fun...harap2 ade share sket
(kan jemy kan???private msg aku jemy...kite deal..:))

baju ni specially for PULAU REDANG nye trip... nak jimba seragam...


>>SAY SOMETHING<<

(click to enlarge these images)


Thursday, February 19, 2009

PROTON MPV EXORA LEAK PHOTO

==================================================
**NOTE TO ALL VISITORS **
THIS PICTURES WAS TAKEN FROM INTERNET WHICH MEANS THAT THE OWNER OF THIS BLOG ARE NOT COMMITING ANY ACT AGAINST THE SUBJECTED PARTY.

==================================================

sbenar nye aku wat post ni sbb smalam proton announced name PMENANG utk mpv terbaru diorg, but then aku shock r dgr namenye "exora". WATDERPAK???!! (ayat asrul nih)..aku hangin sbb, aku masuk gak kontest tuh...
die nye tema, saiz besar, utk keluarga, harge murah...ok..cube based on these tema...korg compare mane sesuai??
PROTON FIESTA(name yg aku suggest) OR PROTON EXORA????
ish...hangin nih..melepas pluang nk menang sbijik krete senang2...
so...tengok la pic2 yg dah tersebar kat internet utk krete proton mpv baru ni...





>>KOMEN<<

Tuesday, February 10, 2009

JOM CUTI-CUTI PULAU REDANG




CORRECTED PROPOSAL
(click below pic for clearer image)



JOM LA KWN2 SEMERA.
TEMPAT TERHAD NI...IDEALLY FOR 4KRETE @ 20 ORG

CONTACT PAI TO BOOK YOUR PLACE
>>LEAVE MESSAGE HERE<<

Sunday, February 1, 2009

REUNION SG CONGKAK






sample video nyanyian lagu dr sofaz, bukan disini diiringi alunan gitar yg mngasyikkan dari Pai n nyanyian oleh rakan2...

watch at youtube >>HERE<<
video


Q:Kat mane nk wat reunion ni?
A:sg.congkak r...kan ade tulis kat post title tuh..heip

Q:Bile tarikh nye eh?
A:7hb feb 2009..arituh kan aku dh bgtau awal2...
YUP...dah lepas...
best woo

Q:Ape je aktiviti2 nye?
A:bnyk...hehehe...bbq, main air, sesi nyanyian (sape pandai main gitar angkat tangan!), then sambung karok kat bukitbintang,then makan kat cheras..

Q:sape yg dh kompom g?
A:ahli yg pergi ialah Pai,Anim,fauzi,arul,afif,marwan,
jemy,asrul,ara,syikin,wan,faizal, fahmi, ros,
Bob, OO, Kechik, Wan Sk8, Faez, Najib, Fariz, Iskandar, zaki, apiz, firdaus, saiful bahrin, hasmin,syazli, saufi,
musti ade yg aku tertinggal ni...:)


SILA BGTAU BDK2 LAIN...and COMMENT APE KORG RASE PSAL REUNION NI...BEST X?

>>LEAVE RESPONSE HERE<<

Thursday, January 22, 2009

FAIRUL SUDAH BERPINDAH

DISINI AKU INGIN MEMBUAT PENGUMUMAN BAHAWA AKU (FAIRUL) SUDAH BERPINDAH RUMAH..AKU DAH XDUDUK KOOP(TMN KOPERASI POLIS F2) LAGI DAH...

AKU JADI ORG JAWA PLAK...EKEKE...AKU PINDAH KE BATU PAHAT, JOHOR

TP TIME STUDY NI AKU STAY KAT UMAH SEWE SHAH ALAM, UTK MEMBER2 KWSAN PRUMAHAN LAMA AKU, AKU WEEKEND MAYBE LEPAK UMAH ABG AKU KAT KOOP 1..STILL LEH JUMPE2 LAGI...CONTACT2 LA AKU YE...

BERIKUT ADALAH PERMANDANGAN RUMAH TETAP AKU...YG SBENAR NYE DAH LAMA SIAP..CUME DUDUK SINI TIME BALIK KAMPUNG JE...SKARANG PARENT AKU MENETAP SINI SEPENUH MASE...

KOLAM NI AKU DESIGN BEB...CUME XSIAP LAGI SPENUHNYE..XPASANG TILE LG. nNI ADA PEMANDANGAN TIME MALAM N GAMBAR JALAN DEPAN UMAH AKU..KAMPUNG SEH..ADE PARIT..:)




Friday, January 16, 2009

DVD REUNION SEMERA CAMERON HIGHLANDS


Dvd Reunion Semera 2009 – Cameron Highlands In For Sale Now!!

Sms/Contact Me For Order!!

Special Edition!!

Featuring:-
1-Photo Slideshow Movie With “Memorable” Background Songs
2-Bbq Video
3-Live Performances (Unplugged)
4-Individual Speech With Friends’ Updates
5-Lata Iskandar Video

TELL THE OTHERS NOW!!!

Tuesday, January 13, 2009

WHO IS HE??


Does anybody know this person? hmmm... please tell me who he is?

>> I know him <<
(comment)