===============
!
!!NEW UPDATES!!!
===============

NEW!!PICS & VIDS PULAU REDANG TRIP >>SEE MORE<<

VIDEO NYANYIAN REUNION SG CONGKAK >>WATCH<<

FUHAIRAH JOINED FRIENDS'UPDATES >>SEE HER<<

Friday, February 20, 2009

GET YOUR OWN SEMERA T-SHIRTS

hehe...nway...aku wat dsign ni just for fun fun...harap2 ade share sket
(kan jemy kan???private msg aku jemy...kite deal..:))

baju ni specially for PULAU REDANG nye trip... nak jimba seragam...


>>SAY SOMETHING<<

(click to enlarge these images)


4 comments:

Fai[RULES] said...

xde org nk komen ke??ye la..dah full coment kat face book...so...sape2 nak bace komen psal design ni...hmmm ade la kat facebook aku...

pheirul_excel86@yahoo.com

HaNiM said...

emm..nk komen gak kt cnih leh??
tp alu r sbb t abg pai mrh..
mm..tp kalo nk tulis sket je leh x??
hikhikk..xckp byk pn..sket je..
pai jgn r mrh2 taw..

mm..ak nk order 1 size S..hikhikk
aluuu...k r..tuh je nk ckp..
kalo de pape perubahan desgn lg bgtaw ek??
time kasih abg pai!!

Noorhadie said...

ok gak design tu bro.. kalu ada nombor batch spm year (cam SPM tahun 1999 bubuh le 99) lagi cun.. nampak style polo-tee sket.. sempoi

Fai[RULES] said...

ala bro...xleh la...

kalu buat batch year, nnt xleh jual kat budak2 lain...nway, baju ni dah siap, tp sbb ade prob ngan printing company, tshirt ni colar warna oren...

nway..tq for visiting my blog...

aku cdg nak wat tshirt yg exactly deisgn cam ni...simple n bley pakai g mane2 dgn proud..hehehe...

join facebook semera...

facebook aku Fairul Adzreen