===============
!
!!NEW UPDATES!!!
===============

NEW!!PICS & VIDS PULAU REDANG TRIP >>SEE MORE<<

VIDEO NYANYIAN REUNION SG CONGKAK >>WATCH<<

FUHAIRAH JOINED FRIENDS'UPDATES >>SEE HER<<

Wednesday, April 15, 2009

Am I Musically Colorful?

hoho...aku suka gambar aku nih...saje nk menunjuk kat korang...ni time pre-graduation nite aku...concept glamorously colorful..mende menarik yg terjadi adalah band aku wat last performance, 3 lagu iaitu revolusi, time is running out, time ni memang bdk2 sume dah jd giler nyanyi same2...lompat same2...bwat crowd kat pentas...havoc giler...then lagu penutup "kau ilhamku"..nk berpisah la katakan...huhu...then aku menang anugerah pelajar cemerlang la kononnye...then ramai nak bgambar ngan aku(yeke...wah prasannye aku nih)...hoho...

aku akan upload sedutan video persembahan time malam tuh...rock seh....



VIDEO COMING SOON!

8 comments:

Fai[RULES] said...

WAH...xsabar nak dpt pic dr camera hebat yg lain..pic ni gune camera biase je...

4zani said...

congratessss!!!!=)

HaNiM said...

waahhhh...ade vdeo ke??
nk tgk!!!nk2..
da lme xbukak blog ko nih..
skrg ak nk tgk geng ko perfrm time diner..hebat x??
t sis ak kawen leh r promote korg men kugiran kt cni..hahhhahakk

Fai[RULES] said...

hehehe...rase cam malas plak nk upload vid tuh...cam xde org nk tengok je :p

HaNiM said...

ko sj nk gedik kn!!
kn soh ak ngae2 ngn ko dl br ko upload!!
bek ko upload t kang ak jerit kuat2 nak??mm..pat r pai..
nk tgk!!!nakk....nakkk...

rahmahmokhtaruddin said...

gamba yg sggh poyo..
hahaha....

Fai[RULES] said...

ayat sungguh jeles...kalu nak lagi jeles...g tgok profile pic n album2 aku kat facebook aku fairul adzreen

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.